Loopbaanbegeleiding

Rhonda Provoost

Rhonda Provoost

Loopbaanconsulent

Werk heeft een hoger doel dan alleen maar geld verdienen. Iedereen heeft bepaalde natuurtalenten meegekregen om deze vervolgens gedurende ons leven uit te dragen naar onze omgeving. Werken is daarmee bij uitstek het belangrijkste communicatiekanaal om deze boodschap te laten gelden.

Je bent actief op zoek naar een nieuwe opportuniteit? Je denkt er aan een nieuwe weg in te slaan? Je carrière een nieuwe wending te geven? Je vraagt je af over welke competenties, interesses en capaciteiten je beschikt? Welke jobs echt bij je passen?

Of je een starter bent of reeds carrière hebt gemaakt, de loopbaanbegeleider staat je graag bij in je zoektocht en het verwezenlijken van je plannen. Ook als zelfstandige heb je recht op loopbaancheques en kan je intekenen voor een traject!

Hoe gaan we te werk?

Samen gaan we via verschillende gesprekken en opdrachten uitzoeken wat jouw loopbaandoel is en welke stappen je kunt ondernemen om dat doel te bereiken. Door middel van onze begeleiding krijg je duidelijkheid, kan je gerichte actie ondernemen en ben je in staat weloverwogen keuzes te maken.

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders! Tijdens diverse gesprekken wordt op maat van jouw specifieke loopbaanvragen en doelstellingen gewerkt. We geven je hierbij de kans om onder professionele begeleiding stil te staan bij je job, je loopbaan, opleidingen, de plaats van je job in je leven, je talenten, je dromen, ...

Wil je al eens nagaan waar jouw behoeften liggen? Test jezelf!

Droom job
Loopbaancheque

Coaching met loopbaancheques

Betaal slechts 40 euro voor 4u coaching via loopbaancheques!

Sinds 1 juli 2013 kan je gebruik maken van de nieuwe loopbaancheques om je coaching sessies te vergoeden. De Vlaamse Overheid bekostigt het grootste gedeelte van de kostprijs. Jijzelf betaalt een kleine bijdrage van 40 euro per cheque. Je kan kiezen voor een pakket van 4u, wat je 40 euro kost, of je opteert voor een volledig loopbaancoachingtraject van 8u ter waarde van 80 euro.

De betaling gebeurt via de loopbaancheques die je kan bestellen bij VDAB door te bellen naar het nummer 0800/30 700 of via een aanvraag op hun website.

Eén cheque is goed voor 4u coaching, voor 8u coaching heb je dus 2 cheques nodig. De loopbaancheques zijn 3 maanden geldig vanaf de uitgifte.