Loopbaanbegeleiding

Rhonda Provoost

Rhonda Provoost

Loopbaanconsulent

Werk heeft een hoger doel dan alleen maar geld verdienen. Iedereen heeft bepaalde natuurtalenten meegekregen om deze vervolgens gedurende ons leven uit te dragen naar onze omgeving. Werken is daarmee bij uitstek het belangrijkste communicatiekanaal om deze boodschap te laten gelden.

Je bent actief op zoek naar een nieuwe opportuniteit? Je denkt er aan een nieuwe weg in te slaan? Je carrière een nieuwe wending te geven? Je vraagt je af over welke competenties, interesses en capaciteiten je beschikt? Welke jobs echt bij je passen?

Of je een starter bent of reeds carrière hebt gemaakt, de loopbaanbegeleider staat je graag bij in je zoektocht en het verwezenlijken van je plannen. Ook als zelfstandige heb je recht op loopbaancheques en kan je intekenen voor een traject!

Hoe gaan we te werk?

Samen gaan we via verschillende gesprekken en opdrachten uitzoeken wat jouw loopbaandoel is en welke stappen je kunt ondernemen om dat doel te bereiken. Door middel van onze begeleiding krijg je duidelijkheid, kan je gerichte actie ondernemen en ben je in staat weloverwogen keuzes te maken.

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders! Tijdens diverse gesprekken wordt op maat van jouw specifieke loopbaanvragen en doelstellingen gewerkt. We geven je hierbij de kans om onder professionele begeleiding stil te staan bij je job, je loopbaan, opleidingen, de plaats van je job in je leven, je talenten, je dromen, ...

Wil je al eens nagaan waar jouw behoeften liggen? Test jezelf!

Droom job
Loopbaancheque

Coaching met loopbaancheques

Betaal slechts 40 euro voor 4u coaching via loopbaancheques!

Voorwaarden voor de VDAB loopbaandcheques:

  • Je dient minstens 7 jaar te werken vooraleer je recht hebt op loopbaancheques
  • Vanaf 1/1/2020 kan je om de 6 jaar één loopbaancheque bestellen voor 4u begeleiding en een tweede voor 3 uur

De betaling gebeurt via de loopbaancheques die je kan bestellen bij VDAB door te bellen naar het nummer 0800/30 700 of via een aanvraag op hun website.

De kostprijs voor 4u coaching bedraagt 40 euro. De loopbaancheques zijn 3 maanden geldig vanaf de uitgifte. Kom je niet in aanmerking voor loopbaancheques, maar wens je toch het traject te volgen, dan kan dat aan het democratische tarief van 30 euro/uur.